Tips på en bra sånglärare

Jag har sjungit i band i alla år och det funkar riktigt bra. Senare år har jag dock börjat känna att åldern kommer ikapp och rösten bär inte riktigt som den gjorde när man var yngre. Nu är vi inte något stort band med guldskivor som tapet i replokalen, men det är ju roligt när man känner att det går framåt och att man utvecklas istället för tvärtom som jag tyckt under ett år snart. Därför tänker jag försöka ta sånglektioner i Stockholm och se om man kan få någon hjälp med rösten så man inte förstör den än mer. Det är lite svårt att få tag i en sånglärare som har inriktning på rock tycker jag. Det finns nog en hel del egentligen, men jag har inte träffat någon och det känns lite pubertalt att ringa runt och fråga om de kan sjunga rock. Jag tror väl i och för sig att det mest är fördomar från min sida, men det hade varit bra om man kunde få sånglektioner i Stockholm med någon som behärskar sådana sångstilar också och inte bara hitlisternas genre. Jag har ett nummer som jag fick av en bokare jag känner men jag har inte kommit mig för att ringa till hon som ger sånglektioner i Stockholm ännu. Förhoppningsvis skall man väl ta mod till sig i veckan så det blir av medan jag har det aktuellt i skallen. Sedan rinner saker och ting snabbt ut i sanden och det skulle faktiskt vara riktigt tråkigt. När man gillar att sjunga går det faktiskt att utvecklas och ta emot den hjälp som finns. Hon jag fick numret till skall vara jättebra även när det kommer till rock och den biten så det är väl egentligen ingenting att vänta på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *