Högkostnadsskydd för tandimplantat

Har funderat på om jag tillhör den grupp av människor som kan få ta del av tandvårdsstödet för tandimplantat. Jag har haft väldiga problem med mina tänder och får lätt infektioner i tandköttet. Tandvårdsstödet funkar som ett högkostnadsskydd vilket skulle betyda att den enorma kostnaden som tandimplantat innebär. Jag tror att tandimplantat för min del skulle gå på någonstans mellan 35000 upp till 65000 kronor och då vore det givetvis rätt skönt med tandvårdsstöd eftersom att jag i annat fall skulle behöva ta lån. Det är dock svårt att veta vad försäkringskassan menar med fri från smärta för att hon ska kunna äta. Jag har rätt svåra problem med att äta vissa hårda saker men vet inte riktigt om försäkringskassans definition av smärta även innefattar mig. Jag får helt enkelt fråga min tandläkare vad han tror om saken och förhoppningsvis så kan jag ta del av högkostnadsskyddet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *